Despre noi

E-Bike Rent este o filozofie, un mod de a te bucura de viață în toate formele ei și de a trăi în armonie cu natura. La E-Bike Rent suntem dedicați frumosului, naturii și oamenilor din jurul nostru.

Ne place să împărtășim filozofia noastră cu prietenii, clienții și colaboratorii pentru că suntem convinși că împreună putem ajunge foarte departe. Vom fi bucuroși să împărtășim cu tine practici simple, sfaturi și idei pentru a transforma experiențele tale pe traseele din jurul Branului în unele memorabile, demne de împărtășit și altora!

Tu cât timp ai dedicat în ultima perioadă pasiunilor tale? Ai făcut ceva și pentru sufletul tău? De când n-ai mai explorat locuri noi sau n-ai mai făcut o escapadă pe munte ca să te prindă seara într-un cadru în care să te lași inundat de culorile apusului?

Dă-ți voie să pedalezi pe potecile nebănuite ale Branului, să privești măreția și să te lași învăluit de peisajele pe care Branul le are de oferit. Pedalează și tu cu noi și agață-te de simțuri pentru a percepe pe deplin experiența mersului cu bicicleta!

Vino și bucură-te de paradisul nostru natural cu bicicletele electrice E-Bike Rent. Îți oferim șansa de a cunoaște într-un mod diferit cele mai emblematice locuri din zona noastră. Bucură-te de natură într-un mod sănătos, fie că alegi să parcurgi traseele propuse de noi, fie că optezi pentru noi trasee pe care să le cutreieri alături de prietenii tăi!

Indiferent dacă ești în căutarea unui traseu cu grad redus de dificultate sau dacă ești expert în mountain biking, pedalatul pe două roți prin peisajele de poveste ale Branului te vor cuceri imediat! Închiriază bicicletele electrice E-Bike Rent și explorează zona Branului cum nu ai mai făcut-o până acum!

Îți punem la dispoziție o gamă largă de e-bike-uri de închiriat de ultimă generație așa că, dacă ai întrebări despre acestea, nu ezita să ne contactezi!

Bicicletele noastre electrice sunt întotdeauna livrate cu o baterie încărcată, un sistem antifurt și cască de protecție. Poți solicita o mare varietate de accesorii opționale (baterie suplimentară, set de protecții pentru mâini, coate și genunchi, scaun pentru copil, suport auto pentru biciclete și set de lumini pentru turele mai lungi).

În plus, la E-Bike Rent ne angajăm să te sfătuim cu privire la alegerea traseului în funcție de preferințele tale. Ne vom adapta cât mai mult posibil pentru a îți oferi o experiență unică și de neuitat. În facilitățile noastre este inclusă instruirea necesară pentru utilizarea corectă a bicicletei pentru ca tu să te bucuri la maxim de această activitate.

E-Bike Rent e aici pentru a inspira orice biciclist la călătorit sau la ture cât mai palpitante! Dacă vrei să profiți și mai mult de locurile prin care treci, motorul Bosch CX de a patra generație al lui Reaction Hybrid Pro, controller-ul Purion și bateria Powertube de mare capacitate a bicicletelor noastre îți oferă puterea de care ai nevoie pentru a explora împrejurimile!

Spațiul E-Bike Rent se dorește să devină un loc de întâlnire pentru oameni prietenoși cu mediul, activități în aer liber, biciclete și turism sustenabil.

Tu ți-ai setat punctul de întâlnire? Vino să ne vizitezi la E-Bike Rent și spune „DA” aventurii pe două roți!

Verifică aici reducerile speciale pentru familii și grupuri, condițiile de închiriere și REZERVĂ ACUM!

Misiune

Misiunea E-Bike Rent este de a veni în sprijinul celor dornici de descoperire a obiectivelor turistice, precum și a celor care vor să se aventureze pe poteci mai puțin umblate cu biciclete electrice care satisfac și cele mai exigente cerințe.

De la plimbări ușoare, până la trasee mai solicitante sau chiar trasee dificile de MTB adecvate împătimiților de ciclism montan, bicicletele de la E-Bike Rent sunt elementul care te va însoți în aventura ta!

Viziune

Viziunea E-Bike Rent este de a anticipa realist nevoile clienților noștri, de a le oferi satisfacția pe care aceștia o caută și de a le insufla ideea că, dincolo de a fi doar un mijloc de deplasare, mountain biking-ul este instrumentul prin care poți accesa senzații memorabile într-un cadru deja emblematic.

Valori

Excelența serviciilor oferite. Punem la dispoziția clienților noștri cele mai noi și performante echipamente.

Calitate și eficiență. Pentru a vă bucura oriunde.

Respectul pentru clienții și partenerii noștri. Oferim și pretindem respect în toate relațiile comerciale.

Pasiune. Transmitem clienților dragostea față de mișcare și descoperirea de locuri noi.